Skip to main content
 

HRM

Hulp nodig?

HRM ondersteuning

Van Leeuwen Personeel is u graag van dienst op het gebied van HRM (ondersteuning). Er is vanuit de markt een groeiende behoefte aan gedegen ondersteuning op tal van zaken rond HRM.

HRM betekent in het Nederlands vertaald letterlijk ”beheer van menselijke productiemiddelen”.  Een vertaling die wellicht wat apart klinkt maar wel aangeeft wat we met HRM bedoelen. Het is nog steeds de factor mens die voor een groot gedeelte zorg draagt (produceert) voor het succes van uw onderneming. En om dat te managen is een goed HRM systeem nodig. Een beleid dat enerzijds de doelen van het bedrijf behartigt, anderzijds de werknemer in een juiste positie brengt ten opzichte van het bedrijf. Dat blijkt in de praktijk niet altijd eenvoudig. Zeker naarmate de onderneming groeit en het aantal personeelsleden toeneemt, kan het zo zijn dat bedrijf en personeel uit elkaar groeien. Met alle gevolgen van dien. Daarom is het verstandig aandacht te geven aan bedrijf én personeel. Kortweg gezegd is HRM de schakel tussen die twee. De verbinding tussen bedrijf en personeel. Maar ook tussen personeel en bedrijf.

We helpen u graag bij het vormgeven van uw HRM. Of het nu gaat om het beleid, managen, personeelsbezetting, instrumenten of andere HRM onderdelen. We zijn u graag van dienst. Neem gerust contact op!

Van Leeuwen Personeel, sterk in bemiddeling!

*Wij zijn NEN gecertificeerd! (Check: https://www.normeringarbeid.nl)

Aanvraag HRM ondersteuning